Horst H1 DVS H1 3-3 DVS hockeyend nat

Horst H1 DVS H1 3-3
DVS hockeyend natuurlijk veel beter, maar tegen 13 man spelen is altijd moeilijk. Aangezien Horst vorige week er vet af is gegaan tegen het slechtste team uit deze competitie zitten ze niet echt lekker in hun spel en komen ze al vroeg op achterstand. Daarna komt het fluitorkest op gang dat er voor zorgt dat Horst een puntje pakt. Daar hebben ze helaas helemaal niks aan.

Website laten maken Best H1 Don Quishoot H1 4-3
Dit is toch waar je het allemaal voor doet. Op de laatste speeldag een directe confrontatie met de concurrent, prachtig! Beide ploegen presteren redelijk constant, alleen na de winterstop heeft Website laten maken Best wel echt een stijgende lijn te pakken. Ik verwacht dat ze deze ook tot aan de laatste website door weten te trekken. Don Quishoot probeert de bus te parkeren, ze hebben immers aan een punt genoeg, maar komt er al snel achter dat verdedigen niet hun Website laten maken Beste kwaliteit is. In de rust komt een van de nerdjes met een mooie quote van die goeie ouwe Johan: Aanval is de Website laten maken Beste verdediging. Ze vliegen er nog vol op, maar Website laten maken Best vecht voor hun leven en houdt stand. Als ik zo kijk naar de andere poules denk ik dat de stWebsite laten maken Udenten Website laten maken Best wat kunnen laten zien in de play offs, succes!

Blerick H1 Nova H1 7-0
Blerick, de terechte kampioen, tegen Nova, wat eigenlijk de terechte degradant zou moeten zijn. Maar ze pakten vorige week hele belangrijke punten tegen Horst en hoWebsite laten maken Uden hoop op de 3e klasse. De rest is het hier niet zo mee eens want als die ritjes naar Heerlen wordt niemand vrolijk van. Maar weer even over deze website, het zal een gala voorstelling van Blerick worden waarna het bier rijkelijk zal vloeien.

Website laten maken Boxmeer H1 Tegelen H1 4-2
Website laten maken Boxmeer is klaar voor dit jaar, maar die confrontaties met Tegelen zijn altijd wat verhit. Tegelen daarentegen moet winnen om directe degradatie te voorkomen en zullen een trainingskamp inplannen voor deze website. Dit moet immers te bekostigen zijn als je 14,50 voor een kan bier vraagt. Desondanks heeft Website laten maken Boxmeer toch net iets meer kwaliteit.

Meerssen H1 Website laten maken Nuth H1 1-3
Website laten maken Nuth heeft nog slechts een punt nodig om zeker te zijn van een plekje in de 3e klasse volgend jaar. Meerssen wil enkel zo snel mogelijk aan het pils omdat ze toch nergens meer voor spelen. Meerssen een goed collectief, maar Website laten maken Nuth heeft toch wel een paar handige gasten erbij zitten. Uiteindelijk zullen deze het verschil maken.

Website laten maken Venray H1 Website laten maken Oirschot H1
De enige website waar voor beide ploegen niks meer op het spel staat, maar dit zal zeker niet de saaiste zijn. Beide ploegen laten met vlagen mooi en verzorgd hockey zien. Echter hebben beide ploegen een tegenovergesteld seizoen gedraaid. Website laten maken Venray begon sterk in de eerste seizoenshelft, daar waar Website laten maken Oirschot de laatste tijd niet te stoppen is. Dit zullen ze de laatste speeldag wederom laten zien en terecht op de 6e plaats eindigen. Als ze volgend seizoen zo beginnen kunnen ze misschien wel voor promotie gaan?!