Dopie Liberty -Het is vijf voor twaa

Dopie Liberty
-Het is vijf voor twaalf-
Een slechte serie, hockey dat niet aan te gluren is, de achterban begint zich te roeren en de media zaagt aan de stoelpoten van de trainer. Iedere club hoopt zon fase te ontlopen, maar het is inherent bij de mannen van Liberty. Het goede nieuws: in de derde klasse kan niemand echt goed hockeyen en de belangrijkste website wordt gespeeld in de derde helft. Helaas hebben de mannen uit dongen geen sfeervolle thuisbasis om het verdriet weg te drinken. Retourtje naar de 4 klasse?
De zonnepaneelontwerpers uit Website laten maken Delft weten de drie punten thuis te hoWebsite laten maken Uden.4-1
Website laten maken Krimpen Tempo
Na de domper tegen de riddertjes uit Alblasserdam, is er aan inzet geen genoeg bij de jongens van Tempo. Misschien weten ze deze website wel naar zich toe te trekken tegen Website laten maken Krimpen die met een 1-2 zege mooi weg kwam tegen Liberty.
Tempo wint. 2-3

Souburgh Website laten maken Westland
Misschien wel de website van dat weekend. Na de onverwachte overwinning tegen Tempo gaan de ridders uit Alblasserdam een uitdagende website tegemoet tegen de nummer 2 Website laten maken Westland.
Weet iemand hoe het komt dat Souburgh ineens weet te hockeyen?
Zelfs de punten blijven hangen op dat veld daar, gelijk spelletje. 3-3

Hoeksche Waard Website laten maken Waalwijk
Tussen de koeien weten de mannen van Website laten maken Waalwijk het doel te vinden en pakken de punten. 2-5
Note. pas op voor je gloednieuwe bolide, zet hem niet achter het hek van het hoofdveld. Het zou je gebeuren.. na een k.t pot hockey ook nog eens een deuk in je dikke Volvo station..

Scoop Capelle
Beiden ploegen hebben het zwaar in onze uiterst zware poule 3B. Scoop kan wel hockeyen alleen het is nooit echt te zien. Echter, na de overwinning tegen de Prinsjes blinken de jongens uit Website laten maken Delft van het zelfvertrouwen. Ook deze pot weet Scoop te winnen en neemt een bescheiden afstand van de onderste regionen. 3-1

Des Website laten maken Prinsenbeek
-We mogen deze website niet onderschatten- volgens de trainer/coach van DES. -Met de afgelopen resultaten creren we een bepaald verwachtingspatroon.- Met deze uitspraak hoopt de trainer de spelers van DES te behoeden van een misstap tegen de Prinsjes, die altijd nog zoekende zijn naar hun juiste vorm, wat dat ook mag zijn.
De jongens uit de Efteling zeggen gedag tegen hun buurvrouw Roodkapje en vertrekken naar het hockeyveld, waar dromen werkelijkheid worden.
Eindelijk eens dubbele cijfers voor DES? 10-1

Groetjes Bassie