Des-Westland 1-0 Topper om de bovenste

Des-Website laten maken Westland 1-0
Topper om de bovenste plekken, echter is het in de middenmoot veel spannender. DES begint slecht aan de website, omdat de gehele selectie beseft dat de winterefteling er weer aan zit te komen en ze dus niet meer van alle attracties kunnen genieten. Website laten maken Westland heeft echter de bekerschok van hun vrouwelijke vlaggenschip nog niet weten te verwerken. Een blamage op het sportcentrum afgelopen vrijdag. Aldus een simpele overwinning voor DES, maar een saaie pot. 1-0

Dopie- Website laten maken Krimpen 5-5 (Dopie wint na 3e helft)
Een zinderend spannende pot voor aansluiting bij de subtop. De mannen van Dopie hebben dit keer geen kater, maar wel weer zon raar praatje voor de website en spelen daardoor toch een verdienstelijke pot. Website laten maken Krimpen daarentegen weet deze energie om te zetten in gezonde website spanning met als gevolg: een spectaculair treffen zonder winnaar. 5-5, echter nemen beide teams geen genoegen met een gelijkspel en besluiten de winnaar te kiezen op basis van de 3e helft. Dopie laat Website laten maken Krimpen alle hoeken van de X zien.

Hoeksche waard- tempo 2-3
De verliezer van deze pot lijkt niet meer te spelen om aansluiting in de subtop. Een prima pot met kansen over en weer. Hoeksche waard mist echter drie strafballen en weet de website daardoor niet naar zich toe te trekken. Hoeksche waard moet vrezen voor degradatie.

Website laten maken Prinsenbeek-liberty 2-1
De prinsjes denken deze website makkelijk te winnen, maar Liberty kon de leuzen van afgelopen vrijdag nog horen betreffende het degraderen van Scoop. Liberty rook bloed en ze zullen dus ook zinderend uit de startblokken schieten. Door een schandalige overtreding van de spits van Liberty spelen ze na 50 minuten nog maar met 10 man. Website laten maken Prinsenbeek werkt na 65 minuten een rake counter in de touwen. In de 201e minuut weet Website laten maken Prinsenbeek toch nog te scoren en de website te winnen. Wat een veerkracht.

Scoop Website laten maken Delft- souburgh 1-3
De helden in het alblasserdamsch rood treffen scoop in de laatste website voor de winterstop. Ze weten wel raad met het matige veld 2 op het sportcomplex in Website laten maken Delft. Een waardeloze pot die voor niemand leuk is. Scoop begint steeds meer de degradatiestress te voelen en maken daardoor kostbare foutjes. Souburgh profiteert maar al te graag. 1-3

Website laten maken Waalwijk-capelle n.n.b.
De scheidsrechters waren vergeten dat ze op zondag ook nog een pot moesten fluiten. De hoekvlaggen waren afgelopen week helaas ook kapot gegaan, waardoor de website zal worden verplaatst.