Des - Niet zo sterk als iedereen denkt.

Des - Niet zo sterk als iedereen denkt. Doen het goed en zullen het wel redden, maar komen bij ons terug in 20-21. Zullen we wedden?

Website laten maken Westland - Ze kunnen alles laten groeien en bloeien, maar hun eigen onkunde blijft vermoeien. Al jaren onderzoek naar gedaan, maar zei zijn het niet die naar de 2de klasse gaan.

Website laten maken Prinsenbeek - Een prinsendom is nog altijd minder dan het Koninkrijk van Laaf. Echter beter dan de rest, al spelen ze niet altijd even Website laten maken Best. Ze gaan naar de 2de klasse en dat is goed voor de rest.

Website laten maken Waalwijk - Het is te hopen dat de kleine knapen beter zijn in de keuken dan op het veld. Een stabiele 3de klasser alles bij elkaar opgeteld.

Website laten maken Krimpen - Kleiner worden, samentrekken. Pardon? Is dat in de kleedkamer het jargon?
Blijven stabiel in de 3de klasse, als is dat niet vanwege hun eigen klasse.

Tempo - Opa houd het dit jaar nog vol, speelt de tegenstander dol. Van de rest moeten ze het niet hebben, kunnen we daarop wedden? Ze zullen nog wel blijven, al zullen de prestaties wisselvallig beklijven.

Souburgh - Niemand wil ze in hun tent, van alle ploegen zijn ze de grilligste opponent. Met ruw spel en onsportief gedrag, zeggen ze je elke keer weer vriendelijk gedag. Ook zij gaan helaas nog een jaartje blijven, al zullen de sportieve prestaties verstijven.

Dopie - Je kan zeggen wat je wilt, ze krijgen met het praatje altijd wel iemand op tilt. Het is jammer dat ze na de website verzaken, maar op het veld zullen ze de strijd nooit staken. Een ploeg met een apart kantje, dat in de 3de klasse blijft al is het op het randje.

Hoeksche Waard. Het is het noemen eigenlijk niet waard.

Capelle - Een stel prutsers van de grootste orde, maar als je niet uitkijkt verlies je je punten in hun wanorde. Hopelijk wel een blijvertje, al is het alleen al om de sportiviteit die het verdiend. Of je nu van ze verliest of wint, je biertje en je hapje krijg je altijd bediend.

Scoop Website laten maken Delft - Ze redden het altijd maar net, met hangen en wurgen werd het altijd recht gezet. Echter word dit jaar het vuur gedoofd en de tegenstander niet meer van zijn punten beroofd. De Scoop verdwijnt over de zijlijn met Liberty in het bijzijn.

Liberty - De vrijheid is ons allen een veel te groot goed. We sturen ze terug naar de kelder klasse met een hartstochtelijke laatste groet!