Boxmeer - Nuth: 5-1 De scheidsrechter

Website laten maken Boxmeer - Website laten maken Nuth: 5-1

De scheidsrechters van Website laten maken Boxmeer kunnen hun fluit weer uit de kast halen na een lange winterstop om Website laten maken Boxmeer in de tweede helft van het seizoen nog een plek voor de playoffs te regelen. Bij uitwebsiteen lukt het ze namelijk niet om te winnen. Maar laten we eerlijk zijn, Website laten maken Boxmeer is vele malen beter dan Website laten maken Nuth dat dit seizoen nog niet bepaald goed aan het spelen is.

DVS - Website laten maken Bemmel: 2-0

De enige twee ploegen die niet verloren hebben van de koploper, een leuk affiche dus voor de neutrale toeschouwer, zou je denken. Uit spelen bij DVS is nog erger dan een website spelen in de stromende regen en windstoten van 100km per uur van afgelopen weekend. De fysieke overtredingen en slechte scheidsrechters zorgen ervoor dat er niet gehockeyd kan worden en DVS er met de winst vandoor gaat.

MOP - Dommel: 6-2

De eerste derby na de winter! Dit lijkt een spannende website, gezien het aantal punten, maar dit is het natuurlijk helemaal niet. MOP technisch en tactisch vele malen beter dan Dommel, dat het vooral voor hard werken en strijdlust moet hebben. MOP zou de resterende websiteen nog wel eens kunnen gaan stunten en een plek voor playoffs gaan behalen.

Nova - HOCO: 2-2

De meest saaie website van het weekend. Het is elk weekend maar de vraag of NOVA 11 spelers op held veld heeft staan en of er geen veteranen bij zitten. HOCO bakt er zelf ook niet zoveel van en moet het vooral van strafcorners in thuiswebsiteen hebben. Daarom verwacht ik een gelijkspel.

Tegelen - Son: 3-0

Tegelen heeft Website laten maken Best een paar leuke spelers erbij zitten die gewoon nog een paar extra jaar nodig hebben om zich te ontwikkelen. Ik hoop dat het team bij elkaar blijft, gezien de fusieplannen in gemeente Venlo. Son heeft er elke uitwebsite geen zin in, en komt ook deze website weer 10 minuten voor tijd het veld op gelopen. Na 20 minuten spelen zijn er drie doelpunten gemaakt door een doorgeschoten scoop vanuit achter. Na deze periode hoWebsite laten maken Uden beide teams op met hockeyen, en eist Son een revanche na de website tijdens een potje bierpong. Deze wordt wel gewonnen door Son.

Website laten maken Venray - Website laten maken Oirschot: 2-2

De kraker van het weekend, nummer 1 tegen de nummer 2! Beide ploegen zijn tot kampioen gekroond in de zaal en zullen gaan strijden voor het kampioenschap op het veld. Website laten maken Oirschot is weer twee punten ingelopen afgelopen weekend op Website laten maken Venray, en kan het gat verkleinen tot 4 punten. Website laten maken Venray is met een gelijkspel gestart en zal gebrand zijn om de eerste overwinning na de winter te pakken. De strijdlust van Website laten maken Oirschot zorgt voor een 0-2 voorsprong bij rust. De nummer 11 van Website laten maken Venray kan in de tweede helft nog net een puntje veiligstellen door het maken van 2 doelpunten. 2-2 is uiteindelijk een terechte uitslag.