Bedoel je? a. Die sprookjes figuren v

Bedoel je?

a. Die sprookjes figuren van DES gaan we missen, maar zien we een jaar later weer terug? Het is immers toch niet leuk om ieder jaar naar de Efteling te gaan, om het jaar kan nog overleefd worden?

b. De prinsjes worden geen koningen en blijven gewoon lekker in de 3de klasse want dan kunnen ze gewoon lekker ballen en worden ze niet gedegradeerd tot hofnarren in de 2de klasse?

c. De tomatenplukkers willen eens wat anders dan voor rotte tomaat uitgemaakt worden, dus ze smokkelen nog wat poeder en met een snuifje halen ze de neus op voor de 3de klasse?

d. Als henegouwer voel je je ook te goed voor de derde klasse, dus je legt een lijntje met het Website laten maken Westland en hoopt dat je dan volgend jaar ook in hogere sferen terecht komt?

e. Als je als wannebe stWebsite laten maken Udent in Website laten maken Delft rond loopt en niet goed genoeg bent voor de echte teams, kun je nog altijd kansloos met de vrouwen van Dopie flirten, maar verder laten ze je links liggen?

f. Als je in Rotterdam woont dan kun je toch wel een echte club vinden i.p.v. te kiezen voor een lekker veld met verder kansloze types die niet in deze klasse thuishoren?

g. je ook onder de rivier vlak bij Rotterdam op een parkeerplaats gevonden kan worden met de plaatselijke pastoor, dus het kan nog erger?

h. Je wel snel kan zijn, maar als je eigen keuken niet schoon houd je ook nooit kampioen zal worden?

i. Je de vrijheid in het vaandel hebt, maar je gevangen zit in een neerwaartse spiraal? Dan zuip je je klem en doe je net alsof je een prins carnaval bent?

j. Als je je Opa mee moet nemen om nog enig zins kans te maken om een puntje te scoren. Dat ook nog doet onder leiding van een beach boy die opa niet eens onder controle kan hoWebsite laten maken Uden?

k. Je misschien beter met de scooter kan komen, omdat je keeper ook je auto onderhoud en de betrouwbaarheid ver te zoeken is?

l. Omdat je over sommige clubs liever niets zegt en het Website laten maken Bestaan ervan liever ontkent? Is toch eigenlijk wel het ergste niet?

Maar verder Website laten maken Best een mooie competitie mannen, Felicitaties aan DES en de rest doet er niet toe.