DES H1 - Tempo H1 (6-2) Tempo wint en l

DES H1 - Tempo H1 (6-2)
Tempo wint en leeft nog!! oh nee toch niet, het was een fata morgana. Feest voor DES thuis na behalen van het kampioenschap, behalve voor nummer 12 die krijgt een zaag van opa Mike en moet noodgedwongen 1.5 uur in de auto naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Dopie H1 - Souburgh H1 (4-4)
Dopie in vorm, Souburgh had kop getost en besluit weer zn Website laten maken Best te doen. Louter lelijke doelpunten op een backhand van de Souburgh spits na, klein opstootje, dames van Dopie die weer een liedje zingen, denk toch wel 3 kaartjes. Al met al prima 3de klasse pot.

Hoeksche Waard H1 - Liberty H1 (2-2)
Hoeksche Waard aangemoedigd door het hele dorp, niemand dus, en sleept er een gelijk spel uit. Liberty solot met 1 hand door de verdediging van HW. HW beloofd de linksbuiten een bezoek aan het pannenkoekenhuis en op de brommer krijgt hij twee corners mee die erin gaan. Liberty met een schamel punt terug naar dongen. Clubscheidsrechters zijn toch veel fijner.

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Capelle H1 (6-1)
De net geen nobelmannen uit net geen Breda. De cupfighter opstelling staat weer met een duidelijke zege als gevolg. Wel nog 1 tegen doelpunt want de Prinsen waren de mini vergeten uit het veld te halen en die miste de scoop.

Scoop Website laten maken Delft H1 - Website laten maken Westland H1 (2-3)
Een lastige, gezond verstand zegt Website laten maken Westland banjert er overheen. Met de promotie op zak moet het zelfvertrouwen wel goed zitten. Aan de andere kant eind Mei worden de tomaten verpot en gaan ze de grond in. Is Website laten maken Westland er dan wel bij met de gedachten. Verder heeft Scoop laten zien het nipt handhaven wel in de vingers te hebben. Ze lijken de 6jes en net met de hakken over sloot filosofie prima te beheersen. Het blijven stWebsite laten maken Udenten.

Website laten maken Waalwijk H1 - Website laten maken Krimpen H1 (3-0)
Vorige keer een nipte 1-2 in het voordeel van Website laten maken Waalwijk. Nu de laatste thuis website in het kolkende stadion van de Website laten maken Waalwijkenaren en ze zijn er klaar voor. Website laten maken Krimpen hoorde van de Sint-Janskerk in Website laten maken Waalwijk de en verzuimt op te komen dagen. Zakelijke 3-0, en 3 punten. Zaad eind voor een zaad website.