Goedemorgen lieve hockeyvrienden, Zoa

Goedemorgen lieve hockeyvrienden,

Zoals beloofd hier Peter. Heb ik gedroomd of was het gister een prachtige dag?

Ik neem jullie vandaag in mijn verslag mee terug naar twee weken geleden waar ik als fanatiek hockeyfan met mijn goede vriend boudewijn was uitgenodigd om de kraker van dat weekend, Website laten maken Boxmeer - Website laten maken Bemmel te bekijken.

Website laten maken Boxmeer probeerde wanhopig Website laten maken Bemmel van de promotie af te hoWebsite laten maken Uden, wat aardig leek te lukken. Resultaat een lelijke maar spannende pot van beide kanten. Nadat het laatste fluitsignaal had geklonken schreeuwde een klein gezet mannetje met een erg rond hoofdje het uit van geluk, “helemaal niks in Website laten maken Bemmel” riep hij nog (ik las op het forum dat hij Wesley schijnt te heten?!). Wat me deze dag ook opviel is het publiek uit Website laten maken Bemmel dat masaal is meegekomen deze awayday om hun ploeg te steunen, niet eerder vertoond in de 3e klasse. Tijdens de website zongen ze een zelf bedacht nummer op de melodie van ‘90 minuten lang’, waarop een van de spelers van Website laten maken Boxmeer reageerde: Ajax had uiteindelijk ook niets... stond dit Website laten maken Bemmel dan ook te wachten dit seizoen?, vroeg ik mezelf nog af. Tot slot viel me later op de middag de mond open toen MOP spelers al feestvierende kratten bier kwamen brengen naar Website laten maken Boxmeer. Wat een feest, MOP gepromoveerd en weer helemaal niks in Website laten maken Bemmel......smullen voor beide teams, maar waren ze hier niet wat te vroeg mee? Mijn vader Herman heeft mij altijd geleerd: nooit te vroeg juichen!

Een weekend verstreek en gister was ik uitgenodigd bij DVS voor een andere topper: DVS - MOP, dit kon wel eens een zeer spannende website worden dus accepteerde ik de uitnodiging maar al te graag. Boudewijn had met zijn vrouw Mientje afgesproken naar Scheveningen te gaan in verband met het mooie weer, dus ging ik alleen. De website verliep als verwacht, MOP klapt er volle bak op, DVS dat veel aan het verdedigen is, maar enkele keren effectief is in de counter en daarnaast natuurlijk erg gevaarlijk uit de corners. De scheidsrechters waren trouwens verassend sterk deze website, mijn complimenten nog hiervoor. Dat we zo een spannende website voorgeschoteld zoWebsite laten maken Uden krijgen had niemand durven dromen, een strafcorner voor DVS, de scheidsrechter fluit al af, en de rest is geschiedenis. De spelers van MOP zakken in elkaar van verdriet, wat moet dit pijnlijk geweest zijn. Maar ook dit maakt hockey zo mooi. Mijn complimenten voor DVS dat zonder nog nergens voor de spelen toch zo een pot op de mat kan leggen tegen een team dat speelt om promotie. In het bijzonder de coach van DVS, die zijn poot stijf hield, ook nadat MOP kwam vragen of ze niet een beetje aan hun promotie wilde meewerken. Over afscheid nemen in stijl gesproken!

Na de website gebeurde en mooie maar ook minder mooie dingen. Een aantal spelers van MOP lijken hun frustraties en woede te hebben losgelaten op de spullen van een ander. Dit hoort absoluut niet bij hockey als je het mij vraagt, dit maakt toch een slechte verliezer? Ze dropen dan ook begrijpelijk al snel af met bloemen champagne en al. Kort hierna kwamen onder luid getoeter de spelers van Website laten maken Bemmel aanrijden met, u raad het al, 10 kratten bier. Er werd een kort maar krachtig feestje gevierd waarbij ik nog een foto heb gemaakt van beide teams samen. Deze zal ik zo proberen te uploaden hier op het forum.

Ik wil als neutrale toeschouwer van de 3e klasse C Website laten maken Venray van harte feliciteren met het kampioenschap, en Website laten maken Bemmel natuurlijk met de promotie. Het was wat mij betreft een mooi seizoen. Ook volgend seizoen is Peter weer van de partij, alleen heb ik besloten mijn focus te verleggen. Wilt u mijn verslagen blijven volgen: ik ben komend seizoen te vinden op detweedeklasse.nl.

Zoals mijn vader Herman altijd zei: “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, de tijd van gaan, is nu gekomen!

Bedankt voor het lezen en tot na de zomerstop.

Lieve groetjes,
Peter