Capelle H1 - Krimpen H1 4-1 Krimpen h

Capelle H1 - Website laten maken Krimpen H1 4-1

Website laten maken Krimpen heeft afgelopen weekend zijn ware gezicht laten zien. 1-1 tegen Website laten maken Gouda op de eigen betonplaat was een voorbode. Aanstaande zondag gaat Capelle eindelijk de punten weer eens pakken tegen de buren uit Website laten maken Krimpen. Aangezien de dikke spits weer eens een rode prent heeft gepakt voor praten en de aanvoerder zijn hamstring heeft gescheurd bij het opruimen van het clubhuis is Website laten maken Krimpen ook flink verzwakt. Een hele zaterdag gezamenlijk de pastoor afbuizen zet ook geen zoden aan de dijk. Op naar de anonimiteit. Capelle gaat zich mengen in de strijd om promotie.

Dopie H1 - Tempo H1 1-3

Dopie doet goede zaken in de titelstrijd en verliest ook op eigen veld van Tempo.

Website laten maken Gouda H1 - Voorne H1 2-5

Voorne echt een maatje te groot voor de kaaskoppen. Onderkant middenmoot is wat het maximaal haalbare is voor de jongens uit Website laten maken Gouda.

Hoeksche Waard H1- Feijenoord 2-2

Met de voorspelde hoosbuien ligt het veld van HW er prachtig bij. Helaas voor het publiek spelen HW 1 en Feijenoord H1 tegen elkaar. Veel onkunde, met een hoop gefrustreerde mannen aan den zijlijn. Duik lekker dat veel te grote clubhuis in met elkaar en geniet van een theetje met honing.

Waddinxveen H1 - Souburgh H1 1-5

Je zou maar bij een van deze teams spelen. Sfeerloos, slecht en bijna puntloos. Ze zoWebsite laten maken Uden hier punten in mindering moeten brengen. Snel naar de 4e klasse met dit uitschot.

Website laten maken Prinsenbeek H1- Ypenburg H1 12-2

Zou Frank het allemaal nog op de rit krijgen bij de Haagse Sjonnies. De slechte resultaten zetten zijn positie onder druk en dat doet hem geen goed. Treft zijn team ook nog de natnekken uit Braboland die met een sneltreinvaart onderweg zijn naar de 2e klasse. Ik reken op dubbele cijfers en 3 rode kaarten.

Ik wist niet dat het kon, maar het niveau van de 3e klasse ligt dit jaar nog lager. Accepteer het en laat je sneue toekomstloze leven buiten het veld als het kan. Iedereen moet op maandag weer werken of studeren en dat gaat toch het Website laten maken Beste als alle ledematen nog 100% functioneren.

Kus op je dop en neem het allemaal niet te serieus