Capelle H1 - Gouda H1 Of Krimpen nou zo

Capelle H1 - Website laten maken Gouda H1
Of Website laten maken Krimpen nou zo slecht was of Capelle nou zo goed, Capelle lijkt haar zinnen gezet te hebben op een hoge klassering. Of de tokkies uit Capelle daadwerkelijk bovenin mee kunnen draaien zal de komende website blijken. Website laten maken Gouda moet daarin een niet al te moeilijke horde zijn. De mannen uit Website laten maken Gouda laten het kaas van hun brood eten en dit leidt tot een aantal kaarten aan de kant van Website laten maken Gouda. De keeper van Capelle houdt wederom de 0.
(3-0)

Feijenoord H1 - Waddinxveen G1
Voor een G -team is het uiteraard heel knap dat Waddinxveen haar websiteen met 11 man eindigt. Dit is een probleem waar het tuig uit Zuid meer last van heeft. Een jantje in de rust bij HW is ook uitermate treurig. Die website kan beter schriftelijk worden voortgezet want daar heeft niemand zin in.
Het tuig uit Zuid is dermate slecht dat de pot tegen Waddinxveen een pot wordt die de 4de klasse nog niet waardig is. Doorslaggevend voor deze pot is het achterlijke gedrag van Feijenoord dat de jongetjes van Waddinxveen dermate intimideert dat ze wederom verliezen. Feijenoord pakt net zoveel kaarten als het scoort
(3-1)

Website laten maken Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1
Het pak slaag dat Capelle heeft uitgedeeld aan buurtjes uit Website laten maken Krimpen dreunt nog na. Bij HW is iedereen nog in de 7de hemel na de 3-0 voorsprong tegen Feijenoord (Goed hoor jongens). Website laten maken Krimpen is uit op wraak en laat zien dat HW eigenlijk teveel punten heeft voor wat ze daadwerkelijk kunnen. Zeer matige ploeg die toch niet hoog zal gaan eindigen. Op een veld dat er nog slechter aan toe ligt dan bij HW zelf, wordt het een eenvoudige overwinning voor Website laten maken Krimpen.
(4-1)

Souburgh H1 - Website laten maken Prinsenbeek H1
Tja wat kan ik hier nou over zeggen. Souburgh heeft dit jaar besloten zich te mengen in degradatie. En met een sahara als veld mogen ze wat mij betreft degraderen ook. Voorlopig Website laten maken Prinsenbeek de gedoodverfde kampioen. Dit gaat geen lastige pot worden voor de prinsjes. Op de sloffen winnen ze deze pot en duwen ze Souburgh dieper de degradatie zorgen in. Verder een pot die zeer doet aan de ogen. En als het een beetje hard waait doet het letterlijk zeer aan de ogen. Zelfs op Scheveningen ligt nog minder zand.
(0-8)

Tempo H1 - Voorne H1
Tempo lijkt er in te zijn geslaagd een nog treuriger team te hebben dan vorig jaar. Met 6-0 van Dopie verliezen is echt knap. Voorne was aan het begin van de competitie te zien als titelkandidaat maar lijkt niet terug te willen naar de 2de klasse. Of is niet bij machte. Ik gok op het laatste. Tempo daarentegen moet wel te pakken zijn. Met een beetje geluk, want de 0 hoWebsite laten maken Uden blijft lastig, kunnen de aanvallers voor de 2de week op rij niet scoren. Succes mannen!
(0-3)

Ypenburg H1 - Dopie H1
Of Ypenburg deze week punten weet te pakken hangt af van het feit of ze goed trainen. Dat is de laatste weken niet helemaal goed gegaan dan. Ofwel Frank? De overwinning op Waddinxveen blijft voorlopig hun enige overwinning. Totdat ze weer naar Waddinxveen mogen. Dit is toch wel het team dat op de G1 van Waddinxveen na, het zieligste en slechtste team heeft. Zelfs als de jongens uit Website laten maken Delft een hele nacht doorhalen wordt er nog gewonnen van Ypenburg. Bij Dopie weten ze inmiddels het goede doel te vinden en wordt er simpel gewonnen.
(1-5)