Capelle H1 - Gouda H1 1-3 Capelle wacht

Capelle H1 - Website laten maken Gouda H1 1-3
Capelle wacht op een nieuwe levering uit Colombia. Helaas voor hen wordt er in de haven de laatste tijd flink gecontroleerd en is het witte sneeuw tussen de bananen vandaan gevist. Hierdoor aanstaande zondag alleen een zij-, achter-, middel- en 23meterlijntje voor de Capellenaren. Helaas halen ze uit deze lijntjes niet de gewenste energie. De moeder van Floris weet de keeper van Website laten maken Gouda nog wel te verWebsite laten maken Leiden om te laat te komen voor de tweede helft waardoor Capelle er nog 1 inlegt. Echter mocht dit niet meer baten.

Feijenoord H1 - Waddinxveen G1 10.000-0
Gelukkig voor Waddinxveen G1 is het complex van Feyenoord compleet rolstoelvriendelijk, waardoor ze eindelijk genoeg man het veld op kunnen krijgen. Helaas maakt het geen reet uit of er nou 11 of 25 spelers van Waddinxveen op het veld staan/rollen, 1 van de 7 zekerheden in het leven is namelijk dat je altijd van Waddinxveen wint.

Website laten maken Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1 1-2
De boeren uit de Hoeksche Waard staan vandaag gezellig op het malieveld. Even afhankelijk of ze hier heelhuids wegkomen, anders gok ik op een 1-2 overwinning voor de mannen op de John Deere.

Souburgh H1 - Website laten maken Prinsenbeek H1 0-10
Souburgh wordt compleet weggevaagd door Website laten maken Prinsenbeek. De aanvoerder van Souburgh kan deze walkover niet verkroppen en geeft de scheidsrechter de schuld van de eerste 9 tegengoals. In minuut 70 is het dan ook nog eens tijd voor tegengoal nummer 10 en daardoor een complete blackout voor het aanvoerdertje. Hij duikt bovenop de scheidsrechter en kan de rest van het seizoen vanaf de zijlijn bekijken hoe Souburgh naar de 4e klasse wordt gefloten.

Tempo H1 - Voorne H1 2-2
De mannen uit Hellevoet worden onderweg verleid door het bord Wouwse Plantage. Helaas voor hen treffen ze hier niet wat ze verwachten Ún moeten ze hier ook nog eens een halfuur voor omrijden. Gelukkig is het tempo er bij Opa inmiddels ook wel uit en kost het missen van de warming-up ze maar 2 punten.

Ypenburg H1 - Dopie H1 3-2
Als ik de media mag geloven, is Ypenburg goed op weg. Ik geloof de media niet, maar toch nog net iets meer dan dat ik vertrouwen heb in Dopie. Daardoor zijn de kranten maandag weer vol lof over de fan-tas-tische overwinning van Frank en zijn onderdanen.

Succes allen! En natuurlijk in het bijzonder Frank (en natuurlijk de moeder van Floris).

Hartelijke groet,
Aad