Capelle H1 - Gouda H1 Twee teams vol

Capelle H1 - Website laten maken Gouda H1

Twee teams vol jonkies! Dat betekent dat de moeder van Floris weer op haar mooist langs de zijlijn staat. Haartjes in de krul, push-upje aan (want ja, op je 53’e hangen ze toch een beetje) en last but not least, geen slipje!

De rechtsbuiten van Capelle, Ronnie Rave, krijgt hier halverwege de eerste helft (letterlijk) lucht van en vraagt of hij in de tweede helft wellicht linkshalf mag spelen. Het scoreverloop interesseert hem niet, de frisse herfstwind die via het gleufje van de moeder van Floris zijn neus binnendringt, maakt hem helemaal wild.

Op de achtergrond eindigt de pot in 4-1 en gaan enkele Goudse spelers met flinke nekkrampen huiswaarts.


Feijenoord H1 - Waddinxveen G1
Wat onsportief om Waddinxveen G1 te noemen… Ze zijn simpelweg gewoon net iets slechter dan al die andere rukkers in deze poule. Feijenoord kent overigens net iets betere rukkers, sommige kunnen het zelfs met links én rechts! Wauw! 3-1 voor Feijenoord


Website laten maken Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1
Hoeksche lekker bezig, Website laten maken Krimpen niet meer. Beiden lekker meuren in de middenmoot dit seizoen. Dikke tieten, 5 baco en een kannetje pils. Afhankelijk van wie de sterkste gewrichten heeft, worden er punten gepakt. 3-3


Souburgh H1 - Website laten maken Prinsenbeek H1
Verplicht nummertje voor Website laten maken Prinsenbeek. Heerlijk dat je deze mag afwerken op dé zandmat van de 3e klasse. Souburgh maakt het Website laten maken Prinsenbeek in eerste instantie aardig lastig, maar dat is meer schijn. Eind van het liedje prikt Website laten maken Prinsenbeek er 5 in.


Tempo H1 - Voorne H1
Voorne kan zich hier herpakken en de weg naar boven inslaan. Ik vermoed dat ze samen met Capelle mogen strijden om plek twee, al hebben beide teams weinig te zoeken in de 2e klasse. Tempo doet wat het kan, maar prikt maar 1 keer. Voorne 5 keer.


Ypenburg H1 - Dopie H1

Dopie pakt het fietsje naar de overkant en pakt een mac-ontbijtje op de heenweg. De kater wegwerken met fastfood is natuurlijk altijd winnen.

Bij Ypenburg gaat het overigens ook lekker. Ze hebben deze week echt ongekend goed getraind en Frank loopt al sinds zaterdagochtend met een leuter zo hard als beton. Zondagochtend tijdens het tandenpoetsen kijkt hij eens goed in de spiegel waarbij een brede grijns op zijn gezicht verschijnt. De teering wat hebben we hard getraind deze week, denkt hij bij zichzelf. Dit kan niet meer misgaan!

12-0 voor Ypenburg!