Dopie H1 - Souburgh H1 Onze lieve stude

Dopie H1 - Souburgh H1
Onze lieve stWebsite laten maken Udentjes tegen de onsportieve Berbers uit de Sahara. Jezus wat is Souburgh slecht dit jaar. Als de competitie dit jaar van een redelijk niveau was hadden ze zich ernstig zorgen moeten maken. Maar met teams als Waddinxveen, Ypenburg en Feijenoord is het eigenlijk jammer dat er niet meer dan 2 teams kunnen degraderen. In ieder geval, Dopie maakt zich op voor promotie en komt daardoor niet in de problemen tegen de Berbers. Dopie wint deze pot niet door eigen kwaliteiten maar door gebrek aan kwaliteit bij Souburgh. De vraag is: Wanneer slaan de stoppen door bij de nummer 2 van Souburgh?
(3-1)

Website laten maken Gouda H1 - Tempo H1
Website laten maken Gouda afgelopen website met een resultaat weg bij Capelle. Dat ruikt naar meer. Website laten maken Gouda doet een gooi naar de titel “Scoopkoning”. Tempo ook maar een triest ploegje. Doet opa mee dan is een gelijkspel het maximale. Blijft ie thuis dan wordt er verloren.
(2-2) Als opa mee doet.
(3-1) Zonder opa.

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
De kraker van de week. 2 teams die vorig jaar onderin mee draaiden en het dit jaar verassend goed doen. Capelle thuis tegen Website laten maken Gouda gelijk. Die zullen op revanche uit zijn. Hoeksche gewonnen uit bij het dit jaar matige Website laten maken Krimpen. Ik geef de voorkeur aan Hoeksche maar denk dat Capelle naar een overwinning countert.
(1-3)

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Feijenoord H1
Feijenoord, man man man… Als je tegen 11 jongetjes van 14 in rolstoeltjes nog niet kan winnen zie ik het toch wel heel erg somber in. Uiteraard zou dit ook kunnen liggen aan het aantal schorsingen bij Feijenoord aangezien ze toch aardig wat kaartjes pakken. Het kan ook liggen aan het volledig ontbreken van kwaliteit. De tegenstander is het Website laten maken Beste team met de slechtste derde helft. Een blad met biertjes is toch zon in en in triest. Ik stel voor dat alle thuisspelende teams Website laten maken Prinsenbeek vanaf nu een blad met biertjes geven. En dan hopen we maar dat ze zo snel mogelijk oprotten. Komen nog uit Brabant ook. De stand… heel slecht tegen nog steeds niet goed.
(10-0) Moet vast bekend voor komen voor Feijenoord uit naar Brabant…

Voorne H1 - Ypenburg H1
De mannen van Frank begrijpen er ondertussen he le maal niks meer van. Deze week weer goed getraind maar winnen tegen een team dat niet de G1 is wil nog niet lukken. Voorne moet dit varkentje wel kunnen wassen.
(5-2)

Waddinxveen H1 - Website laten maken Krimpen H1
Gehandicapte kindjes misbruiken is iets waar de kerk wel goed in is. Na 2x te hebben verloren zullen de kindjes van de pastoor geen genaden tonen voor het G-team van Waddinxveen. Waddinxveen al begonnen met een uitzwaai tour? Misschien kunnen ze in de 4de klasse wel van Liberty winnen. Succes!
(0-6)