Capelle H1 - Waddinxveen G1 Ik gok dat

Capelle H1 - Waddinxveen G1
Ik gok dat iemand van Waddie het forum deze week heeft aangemaakt want Waddie is uiteraard het G-team van de competitie. Dit moet wel wekelijks worden aangegeven. Capelle is na de wat mindere tegenstanders nu enigszins in een vorm dip beland. Na het eerste verlies zullen de Tokkies uit Capelle uit zijn op een veegpartij op het stuiterende biljartlaken. En welke tegenstander is daar beter geschikt voor dan de “speciale jongentjes” uit Waddinxveen.
(5-0)

Feijenoord H1 - Dopie H1
Feijenoord lijkt de weg omhoog ingezet te hebben, maar dat kan ook komen doordat ze de door de tegenstanders totaal niet serieus genomen worden. Dat laatste lijkt me meer plausibel dan dat ze daadwerkelijk beter zijn geworden. Feijenoord zelf denkt tegen het dolende Dopie een resultaat te kunnen behalen en dus worden de neuzen weer flink geplamuurd. Bij Dopie hebben ze echter een keertje rustig aan gedaan op Zaterdag en hoWebsite laten maken Uden ze de sticks niet ondersteboven vast. Feijenoord gaat het zwaar krijgen om zich te handhaven.
(1-4)

Hoeksche Waard G1 -Website laten maken Gouda H1
HW een prima resultaat tegen Capelle en blijft daardoor in het spoor van de prinsjes. Ze beginnen inmiddels te denken dat ze daadwerkelijk kunnen hockeyen en zien de 2de klasse wel zitten. Ik voorspeel een Waddinxveen scenario. Waarin we over 2 jaar over HW G1 praten. Daar kunnen we trouwens nu al mee beginnen. Want daar lopen toch ook echt een paar gekkies rond. Website laten maken Gouda hoeft niet te winnen maar wil ook niet verliezen. Ze komen weer is op voorsprong om het in het laatste kwart te verspelen. Matig team trouwens
(2-2)

Website laten maken Krimpen H1- Website laten maken Prinsenbeek H1
Website laten maken Krimpen heeft aan het begin van het seizoen een deal gesloten met stichting doe een wens. Hierdoor kunnen ze dit jaar zowaar ineens kratjes betalen in plaats van kannetjes. De deal was wel 2x te verliezen van Waddinxveen G1. Vandaar vorige week. Website laten maken Krimpen staat ondertussen nog maar 3 punten verwijderd van het groepje degradatiekandidaten. En dus zal snel de weg omhoog gevonden moeten worden. Tegen onze gehate prinsjes uit het gore Brabant zal dit helaas niet lukken. Wat een onsportief team is dat. Bah. Zie ze wel ongeslagen kampioen worden mits ze de focus behoWebsite laten maken Uden. Schaam je kapot voor het feit dat je geen krat neer zet prinsjes.
(0-4)

Souburgh H1 - Voorne H1
Over Souburgh kan ik wel weer een heel leuk verhaal gaan ophangen over scooters en de Sahara maar dat ga ik niet doen. Die kunnen dit jaar echt helemaal niks en zijn mijn tijd eigenlijk niet waard. Voorne doet leuk mee bovenin maar mist ook de echte kwaliteit voor een stap omhoog. Souburgh wordt echter een makkelijke prooi.
(2-5)

Ypenburg H1 - Tempo H1
De mannen van Frank hebben mij persoonlijk gevraagd of wij hier met zijn allen kunnen ophoWebsite laten maken Uden over de grapjes van het harde trainen. Ze doen namelijk ontzettend hun Website laten maken Best. Ik heb ze er maar even van verzekerd dat hard werken altijd beloond wordt en dat de resultaten vanzelf zullen komen. Dit zal echter wel in een klassetje lager zijn. Want jezus wat zijn die gasten slecht zeg. Dat is eigenlijk gewoon sneu. Trouwens ook erg knap dat je in een poule met Waddie G1 het voor elkaar krijgt om laatste te staan. Chapeau! Opa en consorten hebben een makkelijk potje voor de boeg. Opa krijgt deze wedstijd wat rust. Zijn kleinkinderen moeten deze pot zonder hem als nog kunnen winnen.