Bob Ross is op Herbstvakantie geweest. @

Bob RWebsite laten maken Oss is op Herbstvakantie geweest. @Boris: De moeder van Floris lag er weer heerlijk bij. Het kort dekken is ook deze week weer gelukt.

Capelle H1 - Waddinxveen G1
De tokkies tegen de zwakzinnigen. Waddinxveen heeft hoop op een resultaat. Echter heeft Capelle wel 46 chromosomen. Ze zijn een maatje te groot. Capelle speelt uit medelijden zonder keeper en scoopkoning. 1 counter en het degradatiespook scoort er 2.
(1-2)

Feijenoord H1 -Dopie H1
Het stringetje hoop net als Jaap Stam de winterstop te halen. Bijna een resultaat bij de nummer 1. Feijenoord heeft de sos overgenomen van Capelle. Echter was dit een lading keta en had Dopie(ng) dit ook niet door. De dikke wijven zijn in de herfstvakantie in Drenthe dus geen support. Ik scoor weer eens een hattrick.
(2-1)

Hoeksche Waard H1 -Website laten maken Gouda H1
Mr. Burns gelooft in het kampioenschap. Zijn linkerknie hangt aan een zijden draadje en de Sifan Hassan van Website laten maken Gouda maakt hier gebruik van. Mr. Burns scheurt alles af en verliest de aspiratie op de titel. Terug naar The Simpsons.
(1-2)

Website laten maken Krimpen H1- Website laten maken Prinsenbeek H1
De vooraf getipte herbstmeister tegen de gedoodverfde kampioen. Nadat het vriendinnetje van de neus van Website laten maken Krimpen aan haar trekken is gekomen, is ze op zoek naar een slaapplaats voor een komend feest. Op het veld dat al 16 jaar is afgekeurd hebben de ratten uit Brabant het lastig en kruipen ze door het oog van de naald.
(5-6)

Souburgh H1 - Voorne H1
De strandboys gaan op visite in de Sahara. Het scheppie en de zeef gaan mee. Bij Voorne zitten nog wat ingegraven Duitsers in het team, die de Sahara prima weerstaan. De Desert Fox van Voorne ramt er 3 in. De trekpop van Souburgh heeft meegetraind bij Ypenburg en is in Vorm.
(1-3)

Ypenburg H1 - Tempo H1
Johnny Bravo is terug van een interne schorsing. Hij had commentaar op de intensiteit van de trainingen van Frank. De opa kon de moeder van Floris niet bijbenen. Het batterijtje van zijn rikketik begaf het en ging lekken. Hij ligt in coma. Komt de moeder van Floris hem voor de website op tijd wakker kussen? Het reanimatiespook legt er 2 in. Was het commentaar van Johnny terecht?
(0-2)

P.S @AdtjeDes ben je ook op Herbstvakantie?