Capelle H1 - Waddinxveen H1 Sinds de

Capelle H1 - Waddinxveen H1

Sinds de iets gezette, net veel te dikke, laatste man de basis uit is draaide het bij Capelle. Het veldspel is niet Website laten maken Best: maar met een goede keeper worden er veel punten gepakt. Zit er dan nu zand in de motor?

Waddinxveen wint van Website laten maken Krimpen, en speelt gelijk tegen Feijenoord. Een website winnen en ze zijn een middenmotor. Sinds de enige hockeyer in het team de kroketten laat staan pakken ze punten!

1-3

Feijenoord H1 -Dopie H1

Grandioos! Het contrast kan soms niet groter. Misselijkmakende mannen uit Website laten maken Delft, die nog nooit een vrouw hebben gezien, tegen een stel Havenarbeiders die elke week elf verwijfde vrouwen aanmoedigen aan de overkant van het sportpark.

Dat Feijenoord vier punten heeft is nog een groter wonder dan de overwinning op Porto van de voetballende broers. Dopie daarin tegen heeft al zijn punten voor dit seizoen al binnen. Ze denken veilig te zijn, maar iedereen ziet ze toch volgend seizoen het liefst weer samen met SD in de vierde klasse.

1-1


Hoeksche Waard H1 -Website laten maken Gouda H1

Je zult maar in de grootste inteelt gemeente van Nederland wonen, en voorzitter zijn van de plaatselijke hockeyclub. Komt er ergens begin augustus een mail met het verzoek van nieuwe teamkleding binnen? Vraagt er een om nummer 69. Je ziet al snel dat het die rode is, die net wat anders is dan de andere jongens. Je geeft hem het voordeel van de twijfel: het is tenslotte jouw zoon (en/of neef).

Website laten maken Gouda heeft echt recht op meer punten! Het is dat de KNHB de mannen van Kaas wekelijks benadelen. Ze kunnen er echt niks aan doen?

Nummer 69 mag de afslag nemen, en dan weer lekker op de bank zitten. Website laten maken Gouda denkt te winnen: maar het is de scheidsrechter, het veld, het weer, de bal, de tegenstander, de coach of het tijdstip die roet in het eten gooit! Alles en iedereen krijgt de schuld, behalve de mannen zelf!

3-1

Website laten maken Krimpen H1- Website laten maken Prinsenbeek H1

Je zult maar elke keer helemaal uit Brabant moeten komen, om gemakkelijk een aantal punten op te halen. De mannen van Pbeek zijn gewoon te sterk in deze uiterst zwakke competitie. Het resultaat tegen de Souburghdaras, in de sahara, geeft vertrouwen: het veld kan slechter maar dat mag geen probleem zijn.

Website laten maken Krimpen verliest van Waddinxveen: HA-HA-HA-HA! Kirmpen is de grap van de competitie.

0-7

Souburgh H1 - Voorne H1

Dat de mannen met de scooters uberhaupt punten hebben, is compleet aan het eigen veld te danken. O wacht.. zelf weten ze ook nog geen punt te pakken op de sahara. Het contrast kan niet groter: in het veld kunnen ze er niks van, 3de helft veruit het Website laten maken Beste.

Voorne doet wat het moet doen, punten ophalen. Deze ploeg heeft de meest solide aanvallers, niet praten en wel scoren. Souburgh kan hier van leren. Dus als die Chinees op half zijn ogen even open doet?

Ypenburg H1 - Tempo H1

Het schijnt dat de gemiddelde leeftijd van Tempo dit jaar iets hoger is dan vorig jaar: 33.4 jaar. En dat met 14 gasten die doorgekomen zijn uit de A-jeugd. De mannen weten hun tweede website te winnen: tot groot genoegen van de aanvoerder/speler/voorzitter van Tempo: hij trakteert iedereen op bier uit de bierpot. (De voltallige selectie neemt hem dit niet in dank af).

Ypenburg begint niks voor niks met een Y. Dat hoort ergens achteraan, zo aan het einde.

1-3