Met nog 4 potjes voor de winterstop is e

Met nog 4 potjes voor de winterstop is er nog wel een leuk programma te gaan.

De henegouwers zijn zich goed aan het herstellen. Na de intro weken en het bepalen van de pikorde op de apenrots zijn er in de laatste 4 potjes 10 punten binnen geharkt en staat Dopie gewoon 5de. Met het bezoek van Website laten maken Krimpen moeten ze wel raad weten en daarna kunnen ze op bezoek bij Capelle klimmen naar plek 4.

Was het Website laten maken Krimpen dat goed presteerde of was het Website laten maken Prinsenbeek dat verslapte? Een lekker puntje en een mooie rol om het bovenin weer iets spannender te maken komt de refos wel toe. Klasse gedaan! Maar nu met Dopie uit en Voorne thuis zal het ze niet heel gemakkelijk afgaan. Bij Dopie gaan ze er af om vervolgens tegen Voorne weer een stuntje uit te kunnen halen.

Website laten maken Gouda blijft de eeuwige 3 de klasser. Niet goed genoeg om bovenin mee te doen, niet slecht genoeg om in degradatie zorgen te komen. Stabiel in de middenmoot wacht hen nu met Ypenburg thuis en Waddinxveen uit een lekkere 2 weken. Website laten maken Gouda pakt de komende 2 weken 6 punten en slaat een definitief gat met de degradatie kandidaten.

Ypenburg is en blijft degradatie kandidaat nr.1 Je kan nog zo hard trainen, maar als je het niet snapt dan kom je niet verder. Met bezoek aan Website laten maken Gouda en daarna naar de scooterboys in de Sahara moeten ze het nu laten zien, maar de kansen zijn nihil.

De prinsjes die puntjes laten liggen tegen het dit jaar uiterst zwakke Website laten maken Krimpen doen dat op een moment waar vertrouwen van groot belang is. Met Capelle thuis en Hoekswaard uit treffen ze 2 ploegen die vorig jaar nog in het rechter rijtje eindigden, maar dit jaar zich vrij makkelijk in de top 4 hebben genesteld. Tuurlijk zijn de prinsjes beter, maar als de corner van Capelle loopt kunnen ze zomaar tegen een zeperd aanlopen en met daarna een bezoek aan Hoekse kan dit ineens betekenen dat ook Voorne aan hen voorbij komt. Zou toch wat zijn, in de kassen van het Website laten maken Westland zoWebsite laten maken Uden ze er een moord voor doen om de prinsjes weer op plek 3 te zien staan.

Capelle is wel de vreemdste van allemaal. kan top zijn, kan totaal zaad zijn. Hebben na de goede start, 2 slechte resultaten neergezet en de winst op Waddinxveen was wel erg mager. Capelle moet de komende weken met Website laten maken Prinsenbeek, Dopie en Voorne voor de boeg kleur bekennen. Kunnen ze het aan of haken de tokkies compleet af?

Gaat Opa het dan toch weer flikken met zijn kleinzoons? Natuurlijk lag het Tempo veel te hoog voor Frank en zijn mannen, dat was al voorspelbaar, maar nu gloort er voor Opa dan ook nog de mogelijkheid om voorlopig uit de degradatie zone te komen. Pakken ze Souburgh thuis en Feijenoord uit in de komende 2 weken dan staan ze toch maar weer in de middenmoot.

Teveel zand in het motorblokje van je scooter is geen goed idee. Voorne heeft een paar duinen zand meegenomen afgelopen zondag en er een potje duinhockey van gemaakt. De billetjes gaan er steeds strakker bij staan in Alblasserdam, met een bezoek aan Opa schieten ze weinig op. Gelukkig gloort daarna de hoop als de mannen van Frank langs komen, die snappen er toch niet zoveel van.

Voorne kan wel eens de lachende 4de worden de komende weken. Met Feijenoord en Website laten maken Krimpen voor de boeg kunnen ze werken aan hun vertrouwen en goede vorm. Daarna afsluiten tegen Capelle en Hoekse die,als het voor Voorne mee zit, dan net beiden uit hun dromen zijn ontwaakt met ontluisterende nederlagen tegen de Prinsjes. Gaat Voorna zomaar toch als 1ste de winterstop in?

Feijenoord hangt volgens Bob RWebsite laten maken Oss niet aan een zijden draadje maar aan een natte string van de trainer. En dat kan zomaar nog eens de waarheid zijn ook. Met Voorne uit en Tempo thuis is de kans op punten klein. Misschien moeten ze de grote broer maar eens een voorstel doen? Een ruil van coaches kan wel eens een gewenst schok effect hebben. Stammetje zal smullen van de voorstopper van Feijenoord die wel met het mes tussen de tanden speelt, en de string van de trainer zal nog natter worden van de volle badkuip. Win-Win lijkt me.

Waddinxveen gaat nog verrassen dit seizoen, ik voorspel dat ze zich gaan handhaven met 8 punten. Simpelweg omdat Feijenoord en Ypenburg er op 7 blijven steken. Het G elftal van Waddinxveen krijgt steeds meer de gun factor van de mannen in het geel en dat gaat net genoeg blijken dit jaar.

Hoekse Waard is lekker bezig. Mooie overwinningen tegen Capelle en Website laten maken Gouda bevestigen dat ze in de top 4 horen dit jaar. Met Waddinxveen uit zullen ze geen moeite hebben en daarne wachten de prinsjes. Vorig jaar was de thuiswebsite voor HW met een 4-2 score. Kunnen ze dat nu weer flikken dan zou het zomaar kunnen zijn dat de tomaten in Website laten maken Prinsenbeek de gehele week gratis af te halen zijn, al dan niet verrot of met een smiley erop. Zou toch wel een mooie stunt zijn van HW.