Dopie H1 - Krimpen H1 Dopie heeft de we

Dopie H1 - Website laten maken Krimpen H1
Dopie heeft de weg omhoog in gezet. Afgelopen zondag werd er met 2-3 gewonnen uit bij Feijenoord. Dat is natuurlijk ook een prestatie waar je U tegen zegt. Met het grootste vertrouwen ontvangen ze dan ook de jongentjes uit het pittoreske Website laten maken Krimpen. Na 8 weken begint dan eindelijk de slachtofferhulp bij onze misbruikte vrienden te werken en dit is gelijk te zien aan de resultaten. 2-2 tegen Website laten maken Prinsenbeek is niet verkeerd. Wel op de eigen parkeerplaats maar dat maakt niet zo heel veel uit. In Website laten maken Delft staan de kannetjes al klaar. Iets wat elke tegenstander woest zou moeten maken. Website laten maken Krimpen, ge´nspireerd door pure woede, verslaat de stWebsite laten maken Udentjes uit Website laten maken Delft en maakt ook gelijk duidelijk dat Dopie toch eigenlijk net wat punten teveel heeft. De laatste 4 tegenstanders waren nou niet echt van niveau.
(1-4)

Website laten maken Gouda H1 - Ypenburg H1
De mannen uit Website laten maken Gouda hebben de knakworsten weer klaar staan en maken zich op voor een 3 punter. Of zijn de pupillen van Frank deze keer wel op een normaal niveau te betrappen. Graag zou ik een reactie van lieve Frank horen of het harde trainen van de laatste weken vruchten begint af te werpen. Als ik naar de stand kijk heb ik dit idee namelijk niet. Maar een verassing zou tegen het altijd matige Website laten maken Gouda zomaar kunnen. Website laten maken Gouda speelt het liefst gelijk en probeert er wederom een salonremise van te maken. Maar Ypenburg is zo dramatisch dat dit plan mislukt.
(3-1)

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Capelle H1
Prinsjes dan eindelijk punten gemorst. De vraag is hoe dit verwerkt wordt daar onder de rivier. Ze staan immers in punten weer gelijk met Hoeksche. Capelle verkeert niet in grootste vorm maar met een verschil van maar 3 punten is dit dan toch wel de leukste pot van het weekend. Voor de competitie zou het leuk zijn als Capelle weet te winnen van de prinsjes. Na de matige pot tegen Waddinxveen staat er deze keer een kraker op het programma. De prinsjes zullen uit zijn op herstel na de 2-2 tegen Website laten maken Krimpen (serieus jongens?). Laten we eens een keer gek doen.
(1-2)

Tempo H1 - Souburgh H1
Voor Souburgh beginnen de tegenstanders tegen wie ze wel punten kunnen pakken steeds schaarser te worden. De 4de klasse komt al aardig dichtbij. Het team van opa doet het iets beter. Vandaar de vraag of Souburgh gaat aanhaken bij de middenmoot of dat Tempo ze verder de degradatiezorgen induwt. Thuis 9 doelpunten incasseren is ronduit sneu. Daarom is Tempo de favoriet. Opa stuurt zijn team op de roze buitenband naar een overwinning. Er ligt hier geen zand op het veld dus dan houdt het snel op voor Souburgh.
(2-1)

Voorne H1 - Feijenoord H1
Voorne dat met 9-3 uit wint bij Souburgh moet toch in vorm zijn. Niemand hockeyt daar lekker. Wel 2 leuke potjes op rij. Eerst de gekken uit Alblasserdam opgevolgd door de door gesnoven dwazen uit Zuid. Bij Feijenoord is het alarmfase 1. Ook al staan ze dan 3 plekken hoger dan de naamgenoten in het voetbal. De voorsprong op de manschappen van Frank is maar 1 punt. Met de aankomende competitiekraker over 2 weken tegen Ypenburg is het noodzaak dat er snel punten gepakt gaan worden. Echter gaat dit tegen Voorne echt niet lukken. Na een wat wisselvallige start lijken die nu toch ook hun draai te hebben gevonden. De aanvallers van Voorne snappen het wel er leggen er weer een hoop in. Iets met 4-0 in de eerste helft waarna de tegenstander medelijden heeft en het lekker rustig uitspeelt
(4-0)

Waddinxveen H1 - Hoeksche Waard G1
Waddinxveen afgelopen zondag de schade minimaal weten te hoWebsite laten maken Uden op bezoek bij Capelle. Lag dit aan Capelle of heeft Waddinxveen dan daadwerkelijk de weg naar boven in gezet. De speciale mannetjes mogen het deze keer thuis tegen Hoeksche gaan proberen dat toch boven verwachting presteert. Wel het potje waar de meeste broers, neven, vaders en zoons op het veld staan. Ik heb namelijk vernomen dat men het niet zo nauw neemt met familiebanden en er lekker op los voortplant. Bij Waddinxveen zijn ze er iets beter in, dat verklaart ook hoe ze eruit zien(G1). Maar bij Hoeksche lusten ze ook wel pap van zusterlief die een net iets te strakke broek aan heeft.
(0-4)