Niemand heeft mij vandaag gefeliciteerd?

Niemand heeft mij vandaag gefeliciteerd? De visite is weg, de moeder Floris is bezig met de afwas en ik heb even tijd voor het forum.

Dopie H1 - Website laten maken Krimpen H1
De neus van Website laten maken Krimpen wordt zenuwachtig. Het feestje komt dichterbij. Zou zn vriendin al een slaapplek hebben? Het resultaat tegen de prinsjes was goed. Zijn ze dan toch promotie waardig. Dopie hoopt te winnen maar hopen is voor paepen. De kerkjongentjes hopen al jaren niet misbruikt te worden, maar hopen is voor paepen.
(1-3)

Website laten maken Gouda H1 - Ypenburg H1
Frank zit op de wip. Hij krijgt dat zooitje maar niet aan de praat. Frank dit is een tip van Bob RWebsite laten maken Oss: Sla je je kwast eens droog. De jongentjes van Website laten maken Gouda hebben een onverwachte S.O en zitten met hun hoofd niet bij de website. Bob RWebsite laten maken Oss voorspelt een resultaat voor Ypenburg.
(3-1)

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Capelle H1
De tokkies van Capelle hebben het XTC lab in Website laten maken Prinsenbeek ontdekt. Na de helft te hebben opgesnoven wordt het voor de verandering een keer spannend. De wesp van Capelle prikt door de verdediging van de prinsjes heen en scoort.
(9-1)

Tempo H1 - Souburgh H1
Het ritje op de scooter naar Brabant is lang. Uitgeput van de reis arriveren de bedoeďenen op de bakermat van het Brabantse hockey. Onder begeleiding van de roze buitenband pakken opa en consorten de winst. Een pot die de 4de klasse niet waardig is. De bond is afwezig net zoals enig begrip van hockey.
(1-0)

Voorne H1 - Feijenoord H1
Meneer Advocaat heeft per abuis een contract getekend bij het verkeerde Feijenoord. Gaat het stringetje Frank vervangen? Advocaat begrijpt er helemaal niks van maar trekt naar een hoger niveau. De Desert Fox speelt deze week niet op zand dus verliest Voorne. Ik maak uiteraard de winnende.
(0-1)

Waddinxveen G1 - Hoeksche Waard H1
De eenzijdige incest derby. Na resultaat in Capelle gaan onze speciale jongentjes weer hard onderuit. Onder leiding van de bronzen knieschijf ruikt HW de 1ste plek. Dit blijkt echter de stront van veld 2. Mr.Burns wint maar dat mag niet baten.
(0-5)

P.S. De moeder van Floris is klaar met de afwas. Ik heb haar zojuist betaald (€100). Floris, je nieuwe schoenen komen er aan!