DVS - Horst 4-2 DVS thuis is moeilijk

DVS - Horst 4-2

DVS thuis is moeilijk te pakken, dat hebben de mannen van MOP vorig jaar wel ervaren en waarschijnlijk de helft van deze competitie nu ook. Mocht Horst de man met de pet hebben meegenomen dan kan de uitslag nog wel eens de andere kant opvallen. Echter gaat Horst hier zonder punten naar huis en komt het gat met MOP op 8 punten te staan. MOP in april al kampioen?!

Don Quishoot - Bommelerwaard 4-0

De mannen van DQ dachten wel even van MOP te winnen zoals ze in het begin van het seizoen hebben gezegd. Schijn bedriegt aan de uitslag van afgelopen weekend te zien. Maar toch denk ik dat ze het wel op een rijtje hebben nu. Met 4-3 van de kampioen verliezen is geen schande. Zullen dus ook Bommelerwaard oprollen, thuis al helemaal. Bommelerwaard ziet hiermee ook de hoop op het kampioenschap vervliegen met een achterstand van 9 punten na dit weekend.

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Waalwijk 3-0

Website laten maken Oirschot zo slecht nog niet, maar ik weet niet wat Website laten maken Waalwijk aan het doen is. Zij solliciteren volgens mij voor een enkele rit naar de 4e klasse. Makkelijke overwinning voor de boeren uit Website laten maken Oirschot.

Tegelen - MOP 2-5

De schepper, en nee ik bedoel niet een of ander religieus figuur, maar de Luftwaffe van Tegelen gooit er 2 overheen waar 2 corners uit komen en die er vervolgens beide invliegen. MOP heeft dan al 4 keer gescoord en prikt er in de laatste minuut nog even een mooie variant in. MOP met 2 vingers in de neus kampioen.

Kieviten - Website laten maken Boxmeer 3-3

Website laten maken Boxmeer teleurstellend op de 8e plek, de mannen uit Wassenaar 2 plekken eronder. In het noorden zijn ze niet opgewassen tegen Boksmeer en zullen daarmee het onderspit delven. De scheidsrechters uit de jaren 80 van Kieviten trekken dit op een gegeven moment niet meer en gaan kaarten en corners uitdelen. Zo wordt het uiteindelijk een remise.

Nou ik zal wel beginnen met een eindvoorspelling;

1. MOP, geen twijfel over mogelijk. Website laten maken Beste selectie van de competitie. Gaan volgend jaar, mits ze nog 2 of 3 spelers erbij krijgen ook mee gaan doen om promotie naar de 1e klasse.
2. Don Quishoot, hebben stiekem toch veel kwaliteit in de ploeg, ook wat vreemde vogels maar dat gooien we maar op het feit dat ze in Eindhoven studeren. Zijn gewoon net wat beter dan Horst en Bommelerwaard.
3. Bommelerwaard, verdedigend veel beter dan Horst. Gaan hierom ook weinig tegen goals incasseren. Scorend mag het nog wel wat beter maar na wat spitsentraining zie ik dat wel goed komen.
4. Horst, tja de man met de pet. Verder kan Horst niet zoveel. Pakken punten omdat de rest van de competitie gewoon echt heel slecht is.
5/6/7/8. Echt geen idee hoe dit gaat uitlopen. Website laten maken Oirschot, Tegelen, DVS en Website laten maken Boxmeer zijn allen erg wisselvallig.
9. HOCO. Door de thuis punten die ze nog gaan behalen.
10/11. Kieviten en Website laten maken Waalwijk, niet per se in die volgorde.

Het was me een genoegen mannen. Tot in Maart!