De laatste speelronde van 2019 alweer. I

De laatste speelronde van 2019 alweer. Ik ga jullie wel missen hoor mijn lieve vrienden.

Capelle H1 - Tempo H1
Week 4 in De Vila. Weten de tokkies uit Capelle deze week wel hun match te vinden? Na 3 weken op rij een blauwtje te hebben gelopen komt Opa met zijn kleintjes op bezoek. Als Lars meedoet zal het veld door de aanwezige dames nat genoeg zijn. Of regent het. De tokkies zullen er in ieder geval op gebrand zijn om van de jongentjes uit Brabant te winnen. Opa en consorten hebben een aardige eerste seizoenshelft maar zullen op de trampoline het onderspit delven.
(4-1)

Feijenoord H1 - Souburgh H1
De degradatiekraker van de week! Onderin de staart zit het allemaal erg dicht op elkaar en 1 overwinning kan een wereld van verschil maken. De 2 meest fysieke teams tegen elkaar op het complex van Feijenoord. Als dat geen smullen wordt. De scheidsrechters hebben een 2de setje kaarten bij zich en maken zich op voor een heuse slachtpartij. Hockeyen kunnen beide teams echter niet. De vraag is dan ook niet wie het eerst scoort maar welk team de eerste rode kaart van de website te pakken heeft. (Tip van de week) Zet je geld in op de nummer 2 van Souburgh!
(0-0)

Website laten maken Gouda H1 - Website laten maken Prinsenbeek H1
De prinsjes krijgen het ondertussen wel erg hoog in de bol. Hockeyen is het in ieder geval nog steeds niet. Het is de 3de klasse maar. Verder wel te goed voor de rest van de competitie. Website laten maken Gouda heeft op een goede dag een kleine kans op een stunt maar dan moet iedereen wel echt in vorm zijn. Dus ik stel voor dat de moeder van Floris een gedurfd panterpakje aan doet. Misschien is Website laten maken Prinsenbeek dan een beetje afgeleid.
(1-5)

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
Nog een pot om van te smullen. De nummer 2 tegen de nummer 3. Voorne ruikt bloed na het gelijkspel van Hoeksche tegen de stWebsite laten maken Udenten. Zelf heeft Voorne na een matig begin de vorm ondertussen te pakken. Op het meest zielige complex van heel Nederland zou het dan een keer op hockey kunnen lijken. Maar schijn bedriegt. De strandratten zullen zich ingraven en hopen op een countertje. Hoeksche speelt al het hele seizoen op de counter dus zal de website uitermate tegen vallen.
(1-1)

Website laten maken Krimpen H1 - Ypenburg H1
Ypenburg op een plek die handhaving betekent is natuurlijk een schande. De mannen van Barendregt zijn er echter heilig van overtuigd dat dit door hun eigen kwaliteiten komt. Maar niets is minder waar. Het erbarmelijke niveau van de staart van de competitie is dit jaar nog slechter dan afgelopen jaren. Op de eigen heilige grond zijn de misbruikte altaarboys voor iedereen een lastige tegenstander. Bij een verkeerde beweging scheur je daar zo alles af. Dan telt al dat harde trainen ineens niet meer. Website laten maken Krimpen wint makkelijk.
(5-0)

Waddinxveen G1 - Dopie H1
Dat Waddinxveen het einde van de eerste seizoenshelft heeft gehaald is al een prestatie op zich te noemen. De spanningsboog van die jongens is namelijk niet zo lang. De stWebsite laten maken Udenten zijn de afgelopen weken prima in vorm en verwachten een walk-over tegen de downies. Er is daarom weer eens een feestje op zaterdagavond ingepland. Dit gaat echter helemaal mis. De mannen van Dopie zien net als Waddie G1 dubbel. Waddinxveen kijkt echter altijd dubbel en maakt hier optimaal gebruik van. Ze sluiten de eerste seizoenshelft winnend af! (Verassing van de week)
(2-1)