Minst slechte ploegen: Prinsenbeek en HW

Minst slechte ploegen: Website laten maken Prinsenbeek en HW. Beiden goed genoeg voor de 3e, maar nooit sterk genoeg voor de 2e klasse.

Slechtste ploegen: Waddinxveen, Feyenoord en Souburgh. Waddinxveen heeft ook niet de ambitie of uitstraling dat ze iets willen presteren. Feijenoord daarentegen slaat volledig de plank mis met Mister Okkie langs de lijn. Weinig sympathieke gasten. De idioten van Souburgh zoWebsite laten maken Uden prima meekomen in de reserve 5e klasse.

Minst sportieve ploegen: Voorne en Feijenoord. Als je op deze manier op zondag op het veld staat moet je wel een hele erg klote baan of een nogal trieste uitkering hebben. Als je er bewust op speelt om de betere spelers van de tegenstander de website uit te slaan kun je het beter bij de plaatselijk fc proberen.

Meest sportieve ploeg: De jongens van Capelle en Website laten maken Krimpen doen dit jaar een aardige gooi naar deze titel. Gaat wel ten koste van de kwaliteit van het hockey.

Website laten maken Beste 3e helft: Capelle met zijn Pizzabus en het halfje uit de Villa deden erg hun Website laten maken Best. Enige nadeel is dat er ook thuispubliek tussen loopt die niet bevorderlijk zijn voor de sfeer op de club zelf. Bij Website laten maken Krimpen is het alleen gezellig door de hoge kwaliteit van hun dames 1.

Slechtste 3e helft: Helaas moet ik hier mijn eigen club selecteren. Blaadjes bier en eerst zelf aan het bier voordat de tegenstander iets te drinken heeft kan gewoon echt niet. Desbetreffende personen die hiervoor verantwoordelijk zijn zijn inmiddels aangesproken. Aan de blaadjes bier kan ik helaas niks veranderen... clubbeleid.

Website laten maken Beste speler: Laten we hier beginnen met dat ik de minst slechte speler selecteer. Om te spreken van een Website laten maken Beste speler in de 3e klasse slaat natuurlijk helemaal nergens op. Voorne valt helaas af ivm het zeer onsportieve gedrag op en naast het veld. Die kleine nr 2 van Website laten maken Krimpen heeft wel veel ballen verdedigend. Irritant ventje om tegen te spelen en hij blijk daarnaast ook 14 jaar ouder dan ik te zijn. respect voor die ouwe bok. Daarnaast lopen er 2 bij HW die wel aardig kunnen ballen.

Slechtste speler: Moeilijke keuze in deze klasse, maar hij zal vast rondlopen bij Souburgh, Waddinxveen of Feijenoord.

Website laten maken Beste veld: Capelle
Slechtste veld: Souburgh (Website laten maken Krimpen staat dicht in de buurt, maar die Sahara in Alblasserdam slaat echt nergens op)

Website laten maken Beste accommodatie/clubhuis: Website laten maken Krimpen, HW en Ypenburg hebben wel mooie clubhuisjes staan. De enige club die er ook een fatsoenlijk veld naast heeft liggen is Ypenburg dus Ypenburg dan maar op 1.

Slechtste accommodatie/clubhuis: De frietkot van Tempo is wel echt een hele sfeerloze r*kbunker. Uiteindelijk draait het wel om het veld dus daar zit dan wel weer een redelijke compensatie.

Website laten maken Beste parkeermogelijkheden: Ik moet nog steeds met teamgenoten meerijden dus ik geloof dit allemaal wel.

Slechtste parkeermogelijkheden: Geen idee.

Lekkerste moeders langs de lijn: Ik kijk met name naar hun dochters. In Website laten maken Krimpen wordt de melk goed gedronken... Wat een kanonnen.

Goorste lage dellen langs de lijn: Capelle heeft wel een hele berg foute tokkies. De twin-towers zal ik nooit vergeten... Wat een gebouwen.

Geniet lekker van de winterstop en zorg dat jullie de 2e seizoenshelft klaar zijn voor het belangrijkste onderdeel van het spelletje: de 3e helft.

Groeten

De Relativerende Brabander