En table! Capelle H1 - Ypenburg H1 J

En table!

Capelle H1 - Ypenburg H1
Johnny Bravo klopt aan bij De Villa, laat de staalkabel hem wel binnen? Coach Barendregt doet open, wordt het weer matten of leggen ze het bij? Ze steken de koppen bij elkaar en Ypenburg is klaar voor de tweede seizoenshelft. Ypenburg heeft haar zinnen gezet op de middenmoot. Is het een 6 punten website? In Capelle staat de Website laten maken Bestuurskamer blauw en denken ze van niet. Ondertussen zit Crocodille Dundee aan zn wekelijkse shaormoschotel. Hattrick voor Bravo.
(1-3)

Website laten maken Gouda H1 - Feijenoord H1
Bob RWebsite laten maken Oss ontwaakt de moeder van Floris uit haar winterslaap. Floris maak je nou eens bekend: je moeder mist je! Goudse kaas en cocaÔne uit de haven is geen goede combi. Minimaal 2x geel en 1x rood. De moeder van Floris gaat uit pure ellende maar op bezoek bij het stringetje. Die zit nog steeds werkloos thuis.
(3-1)

Hoeksche Waard H1 - Tempo H1
Is nummer 69 al vrijgelaten uit het Pieter Baancentrum en hebben de knieŽn van Mr. Burns de skivakantie doorstaan? Met deze vragen in het achterhoofd zijn er zeker kansen voor de kleinkinderen van opa.
(1-2)

Website laten maken Krimpen H1- Souburgh H1
Adtje Des, je stukje was ronduit matig. Zo ken ik je niet. Heeft Website laten maken Krimpen al een nieuwe coach? Sinds het wijf van De Neus een andere agenda heeft, heeft hij meer tijd voor het bedenken van oefeningen. Het dropje neemt de conditie training voor zijn rekening. Souburgh speelt normaal op een hemelse ondergrond en weet zich geen raad met al dat zand. Oh sorry ik haal wat potjes door elkaar. Wat een zielig zooitje.
(2-1)

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Dopie H1
Dit weekend begint de carnaval. De mietjes van Website laten maken Prinsenbeek verkleden zich een week lang als wijf. Wie ziet het verschil? De subsidiepinda van de prinsjes denkt het nu wel te maken in de 3de klasse maar maait doordeweeks wel mijn mooie gazon. De stWebsite laten maken Udenten zijn op wintersport met paps en mams en gaan ook nog even lekker carnavallen in de hoop de wijven van Website laten maken Prinsenbeek te scoren. Of zijn dat de spelers van H1? Wie ziet het verschil? Pinda staat de blaadjes nog te harken en is te laat voor de website.
(4-1)

Waddinxveen H1 - Voorne H1
Hier heb ik helemaal niets over te zeggen. Laten we verder gaan over de prinsjes. De moeder van de subsidiepinda komt een kwartiertje eerder om een tientje uit mijn zak te kietelen. Ze keert samen met zoonlief met 5 euro huiswaarts.
(0-0)

Jongens, in de winterstop heb ik mijn kwasten en ezel weer van zolder gehaald en ik wil jullie wat mededelen:

ďThere is nothing wrong with a tree as a friend.Ē