We zijn helaas dit jaar wat mensen verlo

We zijn helaas dit jaar wat mensen verloren. O.a de moeder van Floris( De Kech!). De 16 schaam lippen van Website laten maken Prinsenbeek piste vorig jaar naast het potje door onze vriend Corana en spelen dit jaar wederom in de 3de klasse. Gelukkig niet bij ons!

Kieviten - Scoop.
De sukkeltjes uit Website laten maken Delft komen net terug uit het kamp voor bijzonder zwak begaafden. Naar de TU kunnen ze alleen maar kijken. Over de Haagse jongetjes weet ik nog weinig maar ik sla op de gemiddelde vrijdagavond 6 van die mennekes total lWebsite laten maken Oss. Dat ze zijn afgezakt is een feit. Klotepot.
(1-1)

Website laten maken Krimpen - Feyenoord
Een ordinaire schoppartij achter de kerk. De scheidsrechters worden niet beoordeeld en het escaleert. Google glass geeft 5x rood en stapt bij zín moeder in de auto naar huis. Ik leg er zoals verwacht weer 3 in. Helaas bakken die flikkers achterin er nog steeds geen klote van. Krijgt de Neus van Website laten maken Krimpen het mondkapje wel over zijn neus? De pastoor beslist de pot.
11-11 in het mondje van de pastoor.

Waddinxveen - Voorne
Corona heeft Waddinxveen vorig jaar gered. Ze pakken door en gaan voor promotie. De Desert Fox is om onduidelijke redenen niet aanwezig. Zit de moeder van Floris daar nou met het stringetje van Feijenoord op de tribune? (De Kech!) Deze scheidsrechters worden wel beoordeeld. Het gaat al mis bij de tos.
Uitslag niet bekend. Wordt ingehaald.

Capelle - Tempo
De nieuwe aanwinsten van Crocodille Dundee komen allemaal uit de reserve hoofdklasse. Hij neemt zijn Turkse pizza mee naar huis. De 3D-hockeyers van Capelle kunnen niet tegen de eenvoud van een 72 jarige en nog wat 30 plussers. Het knotje ambieert een overstap naar Feijenoord. Is hij betrokken in een ruildeal met Bob RWebsite laten maken Oss? Het nieuwe moedertje voor Bob RWebsite laten maken Oss is gespot langs de lijn bij Capelle.
(1-3)

Souburgh - Ypenburg
Johnny Bravo gaat in gevecht met het degradatiespook. Coach Barendregt heeft door getraind tijdens de Corana-stop. 8 man liggen op hun buik op de IC. Barendregt en Bravo hebben het nog steeds niet bijgelegd. Dit wordt een mooi seizoen. Bij Souburgh hebben ze de jaarlijkse 6 kuub zand van het strand geharkt en heel H1 staat met het zeefje en schepje op veld 1. De Desert Fox komt kijken.
(4-1)

HW - Dopie
Mr. Burns maakt zich op voor weer een seizoen in de 3de klasse. Zijn familie wil dat hij een stapje hogerop maakt, maar houdt zijn knie dat nog wel vol. De Website laten maken Delftse druipers hebben normaal gesproken 3 weken nodig om op gang te komen, maar dit jaar gaan ze vol voor promotie. De dikke vriendinnetjes liggen liever op hun rug op de IC. Gelukkig is Mr.Burns niet alleen aanvoerder maar ook bedrijfshulpverlener en topt hij de dikke dames af. Mr.Bruns is vrij egoÔstisch waardoor de polder boys verliezen. Mr.Bruns pakt chlam.
(0-2)

Mijn voorspelling voor dit jaar is dat:
Dopie en Feijenoord promoveren.
Capelle en HW degraderen.

Bob RWebsite laten maken Oss is leeg en wenst jullie een fijne avond. En onthou het laatste stootje is voor Bob.