Voorne - Souburgh Souburgh neemt de com

Voorne - Souburgh
Souburgh neemt de competitie al 3 seizoenen niet serieus, maar het lukt maar niet te degraderen. Beetje het omgedraaide Website laten maken Prinsenbeek zullen we maar zeggen.

Voorne is helaas te sterk voor deze poule en daarnaast ook matig ongezellig en onsportief. Ik ben bereid een geeltje neer te leggen als we gewoon alle websiteen tegen ze alvast op het formulier mogen invullen. Laat ze alles maar met 3-0 winnen, tegen ze spelen is voor niemand leuk.

Scoop - Waddinxveen
Leuk potje voor Waddinxveen, beter dan wat ze afgelopen weekend te verduren hebben gehad. Gewoon tranquilo een ouderwets semi 4e klasse potje. Na 70 minuten krijg je vervolgens wel een kannetje voorgeschoteld, dat went helaas nooit. Vermoed dat het 4-4 wordt.

Tempo - Feijenoord
Feijenoord drijft via de Maas af naar de Noordzee en roeit daar via het Haringvliet richting Willemstad, om daarna zuidelijk af te dobberen richting Bergen op Zoom. Via het Markiezaatsmeer belanden ze in het tokkie verzamelpunt van de omgeving; de Mac Donalds. Gelegen aan de Binnenschelde is de omgeving vergelijkbaar met het strand van Nesselande. Je wordt voor 4 kipnuggets en een milkshake neergepopt. Afijn, er wordt daar in de regio dus ook gehockeyd. Tempo wint dit met 3-1 en Feijenoord kan met de roeiboot tegen de stroom in, weer huiswaarts.

Dopie – Kieviten
StWebsite laten maken Udent tegen kak. Weer eens wat anders dan een ontgroening, dan is het vaak kak tegen een stWebsite laten maken Udent. Dopie herpakt zich dit weekend en heeft meer moeite met de heen- en terugreis dan de website zelf. Iets met Vo voor de leden verkeerd begrepen? Bij Dopie is het OV voor de leden! Het OV richting Wassenaar is in ieder geval niet Website laten maken Best, maar dat is vrij logisch. Welk stakker gaat er nou met de bus.

Website laten maken Krimpen – HW
De weilanden in de Hoeksche Waard hockeyen waarschijnlijk nog beter dan de ruim 5000mē schuurpapier welke Website laten maken Krimpen heeft liggen. Armoe ten top, stakkers op het veld, zelfs God weigert toe te kijken. Het schijnt 4-4 te worden.

Ypenburg – Capelle
22 bommen testosteron. IS is jaloers op deze hoeveelheid springstof, verzameld op een veldje tegen het woonwagenkamp in Den Haag oost. Politie komt al in het 2e kwart polshoogte nemen omdat Harry van het kamp met wat maten herrie aan het schoppen is. Het staat 3-1 voor de thuisploeg, maar deze pot zal nooit afgerond worden.