Capelle - Souburgh 2-3 De schandknaap

Capelle - Souburgh 2-3

De schandknaapjes van Crock.D. komen volkomen onterecht met 3 punten naar huis uit Ypenburg. Die nare mannetjes moeten het nu opnemen tegen de nomaden uit de Sahara en denken dat ze dat wel even doen. Ze verslikken zich in die bolle spits en de puntjes gaan mee met Souburgh.

P.S. was het lauwe kannetje bier dat we voor de website hebben getapt nog een beetje goed gevallen?

Feijenoord - Ypenburg 1-7

Bob RWebsite laten maken Oss is al weer stil, komt dat misschien door de frustratie van het verliezen? Zijn teksten en spel zijn nog slechter dan de semi kunstwerken die hij achter laat. We gaan Frank maar eens serieus nemen en wat harder trainen. De puntjes nemen we lekker mee naar huis.

Hoeksewaard - Tempo 1-2

Opa steelt niet alleen de show as zondag in de polder, hij neemt ook niet alleen de puntjes mee naar huis. Nee, hij pakt ook nog even het moedertje van de keeper in de kleedkamer voor de website. De jongens van HW pakken in het eerste kwart al de kaarten en zijn kansloos verloren.

Kieviten - Website laten maken Krimpen 1-3

De snaveltjes maken veel geluid, maar hockeyen kunnen ze niet. Website laten maken Krimpen daar in tegen heeft de plaatselijke pastoor ingeruild voor de Paus die zich hoogst persoonlijk over ze ontfermt. Geen misbruik meer en zie daar, de resultaten schieten omhoog. Gaan de jongens van Website laten maken Krimpen dan plotseling toch nog eens voor promotie?

Scoop - Voorne 2-2

De stWebsite laten maken Udentjes die zich wel aan de regels hoWebsite laten maken Uden zijn fris en fit. Al die jaren maar proberen mee te doen met de Henegouwers heeft zijn vruchten niet afgeworpen. Dankzij de corona tijd komen ze nu eindelijk eens een beetje uit de verf. Goed mannen, maar niet goed genoeg, met een beetje geluk hoWebsite laten maken Uden jullie een puntje in huis. Neem verder een voorbeeld aan ons en tap alvast 2 kannetjes voor de website. Die azijnpissers uit Hellevoet proeven het verschil waarschijnlijk niet eens.

Waddinxveen - Dopie Afgelast.

Je kan het risico niet nemen dat besmette stWebsite laten maken Udenten een G-team infecteren. Dat is barbaars en daarom geeft Dopie de drie punten gewoon cadeau in ruiil voor een alibi zodat ze ergens een feestje kunnen hoWebsite laten maken Uden.