Yoyo, Grandmaster B in da hizzle!! Do

Yoyo, Grandmaster B in da hizzle!!

Dopie H1 - Scoop Website laten maken Delft H1
Och Dopje toch, wat moet ik nou zeggen?! Ik hoop dat er geen leuke chicks waren, want ondergetekende heeft FOMO! Welkom terug iig!!
Dopie heeft de afgelopen weken niet getraind en is helemaal out of touch. Scoop negeert het gebral van Dopie voor de website en doen zij alleen in het 1e kwart pijn
0 – 8 kannen

Website laten maken Krimpen H1 - Waddinxveen H1
Ik weet niet wat ik vreemder vind; het feit dat Website laten maken Krimpen nu in een hot streak zit of dat de coach/werkgever van Waddie 1 een rare strategie heeft. De plaatselijke bakker neemt jerrycans met kwijl mee die zij sinds afgelopen zondag hebben verzameld. De parkeerplaats verandert hierdoor naar een glibberig veld waar Bambi u tegen zegt! Normaal gesproken hebben de kinders van Website laten maken Krimpen niks tegen glijmiddel. Helaas is deze lube niet op siliconenbasis.
1 – 3 Waddie

Waddie pakt direct de bus en moeten zich voorbereiden op een lange werkweek. De derde helft worden de kiddos en door ondertekende uitgespeeld. Ik, Bud “Grandmaster B” Bundy zal de kids laten zien hoe je met fijne dames om moet gaan.

Souburgh H1 - Feijenoord H1
Dit is echt een klassieke 3e klasse website: fysiek spel, veel schelden en veel mestkevers en kamelen. Jawel, wij zijn in de Sahara! Bob RWebsite laten maken Oss vond het een goed idee om zijn schilderspul mee te nemen en momentopnames van de website te schilderen. Resultaat: veel blauwe plekken, een paar kaartjes en uitgedroogde spelers.
De trainert van Feijenoord ziet de overwinning in de verte. Het lukt hem weer niet te pakken want het is fata morgana.
4 – 3 voor de woestijnratjes

Tempo H1 - Kieviten H1
Ha, het schijnt dat de vogeltjes afgelopen zondag gewoon vrede hadden met hun nederlaag. Rare vogels I guess.. Tempo revancheert zich op hun blitsende veld. Opa Doeloe scoort 6x (vogels).
Jij bent mijn idool!
9 – 2

Voorne H1 - Capelle H1
Ook een klassieke 3e klasse website: frustratie en huilie huilie. De kuikens van Capelle gaan het heel zwaar krijgen in Hellevoetsluis. Toch denkt mijn vader Al Bundy dat het voor hen niet onmogelijk is. Ik bedoel maar; hij heeft wel 4 touchdowns gescoord en de cup gepakt! Jammer dat hij nu schoenen aan dikke mensen moet verkopen.
Back to business: Capelle jankt, maar Voorne jankt het hardst.
1 – 2 voor de kuikens

Ypenburg H1 - Hoeksche Waard H1
Beide teams hebben zich goed hersteld na een blamage van ronde 2. Hoeksche Woeks, hoe kunnen jullie nou van de pastoorkindjes verloren hebben?! En fin, Woeksche Haard herstelt zich en gaat voor het kampioenschap. Website laten maken Krimpen houdt het toch niet lang vol.
Volgende keer harder trainen Frank en please pak geen kaart zondag!
2 – 5

Dat gezegd hebbende ben ik wel benieuwd hoe het met de moeder van Floris gaat. Heeft Floris toevallig een zus?

Groetjes,
Bud