Dopie H1 - Scoop Delft H1 De coronaweds

Dopie H1 - Scoop Website laten maken Delft H1
De coronawebsite onder de smerige Website laten maken Delftse stWebsite laten maken Udenten. Roggel elkaar nog maar een paar keer in elkaars bakkes. De collectieve quarantaine heeft Dopie goed gedaan samen met trainer Bak. De ploeg is nader tot elkaar gekomen en van plan de pannen van het dak te spelen.
In overleg met de scheidsrechter wordt gekozen voor 8 tegen 8, de rest van beide teams wordt (opnieuw) positief getest voor zondag.
12-7 voor Dopie JD1

Website laten maken Krimpen H1 - Waddinxveen H1
Onze favoriete kwijlers mogen afreizen naar de kruisvaardersstaat Website laten maken Krimpen om het daar tegen de lokale geloofsfanatici op te nemen.
Op de zandvlakte van Betonbak 1 krijgen we een dramatische pot hockey voorgeschoteld. Gods wil zal echter zegenvieren en Website laten maken Krimpen mag ook komende week weer op hun knietjes bij de pastoor. Voor Waddie staan de busjes van de Zonnebloem klaar om ze, na een kannetje ranja, terug naar huis te brengen.
5 aflaten voor Website laten maken Krimpen, 0 voor de heidenen.

Souburgh H1 - Feijenoord H1
Schreeuwen kunnen ze als de Website laten maken Beste bij Feijenoord, zelfs Rutte is er van ondersteboven.
Het bek hoWebsite laten maken Uden zal veelvuldig over de sahara van Soepburg klinken komend weekend. Maximaal haantjes gedrag en onkunde van heb ik jou daar, met meneer de trainer voorop.
3 plakjes kaas tegenover 2 is mijn voorspelling.

Tempo H1 - Kieviten H1
De dooie dakduiven van de Kieviten missen de vele ritjes richting het zuiden des lands. Gelukkig is Tempo daar nog. Wat zal de route over de A16 vertrouwd aanvoelen.
Over hockey hoeven we het hier niet te hebben. Voorzitter opa trekt de stoute schoenen nog eens aan en peert er zowaar eentje in. De punten blijven in Braboland.
2-1

Voorne H1 - Capelle H1
Wanneer je denkt dat Souburgh tegen Feijenoord de meest tokkie website van het weekend wordt komt dit affiche nog voorbij...
Scheidsrechters maak je borst maar nat, de grootste jankpartij van het seizoen staat weer op het programma. De babys van Capelle krijgen lik op stuk van het meest treurige team uit de 3e klasse. Probeer het tot 2 rode kaarten per team te beperken jongens. Punten blijven, uiteraard, in Hellevoetsluis.
4-1

Ypenburg H1 - Hoeksche Waard H1
HW lijkt het redelijk kwijt. De kampioensvorm van vorig seizoen is ver te zoeken na een nederlaag tegen Website laten maken Krimpen en een kleine overwinning op Tempo.
De mannen van Frank daarentegen blijven bouwen op goede trainingsweken en hebben reeds 6 punten in de tas.
Op papier de leukste pot van het weekend met toch al wat belangen. Nog een verliespartij kan de Hoeksche zich eigenlijk niet veroorloven.
Mits Frank geen rood pakt gaan de Vinexboys er met de punten vandoor.
3-1

Vergeet dat kratje niet na de website en blijf allemaal corona vrij!

Houdoe!