Bommelerwaard H1 - Horst H1 1-1 Tja, na

Bommelerwaard H1 - Horst H1 1-1
Tja, na de 0-0 tegen Website laten maken Waalwijk kan deze website echt elke kant op. Horst wil de goede lijn doorzetten, maar durft alleen maar de handbal opstelling neer te zetten. Door de Trommel bij Bommel schommelt het schild van Horst te veel en kan er een tip-in doorheen. Laatste minuut gaat Horst alles op alles en scoort de gelijkmaker.

Website laten maken Deurne H1 - Website laten maken Waalwijk H1 0-0
Beide ploegen zijn nu echt gebrand om punten te pakken in deze website. Misschien zelfs wel een van de laatste keren dat het binnen handbereik ligt. De winnaar van deze pot wordt bepaald door welk team het meeste inzet toont. Website laten maken Waalwijk zal wel weer de laatste man van JC1 hebben geleend, maar Website laten maken Deurne blijft te lang in de 4e klasse-sfeer hangen. Ik voorspel 0-0 zodat ze allebei weten dat ze niet overschat worden.

HOCO H1 - Website laten maken Boxmeer H1 3-1
Website laten maken Boxmeer krijgt heel de week zwijgtraining om geen kaarten te ontvangen in Oisterwijk. Helaas was de coach vergeten dat je voor fysieke overtredingen ook kaarten krijgt. De scheids vindt het eigenlijk wel mooi. De Website laten maken Beste man verplicht dan ook dat niemand een bitje draagt. Lekker dubbel verdienen. Smile :)

Website laten maken Oirschot H1 - Don Quishoot H1 4-2
De afkorting DQS staat eigenlijk voor Dwalende Quarantaine StWebsite laten maken Udenten omdat ze allemaal hun quarantaine ontlopen en schijt hebben aan jouw opa. Als ze maar bij die mooie dames van Website laten maken Oirschot uit de buurt blijven, die mogen er namelijk wl zijn. Hockeyen met 2 snotbellen als scheenbeschermers blijkt toch niet zo effectief en lopen is nog zwaarder dan met een kater. Website laten maken Oirschot heeft daarnaast wat goed te maken na bij Horst te zijn ingemaakt. Hopen dat de geruchten van het veld van Website laten maken Oirschot meevallen.

Website laten maken Wijchen H1 - Liberty H1 2-0
Nadat ze de prinsjes hebben zien zweten, weet Liberty dat er meer te halen is dan niks. Na pas 2 websiteen gespeeld te hebben en nu tegenover Website laten maken Wijchen te staan, beschouwen ze deze website als een goWebsite laten maken Uden ticket uit de endeldarm van de 3e klasse. Website laten maken Wijchen? Eerder Wijchaan terug naar de 4e klasse.

Website laten maken Prinsenbeek H1 - DVS H1 0-1
Na vorige week bijna uitgegleden te zijn proberen de mannen van het koningshuis hun positie weer te verstevigen. DVS is er echter klaar mee om elke week belachelijk te worden gemaakt op het forum en wil graag geprezen worden. Dit doen ze door de competitie op zn kop te zetten. Lekker dicht op elkaar straks, laat Rutte het niet horen.